Alasan Si Rempit

Hai semua....

Betul ke rempit lebih pames dari artis? Biar betul...tapi rasanya betul kot, sebab ari-ari ade je cite pasal rempit ni kan..Kenapa merempit? Sedarkah diorang merempit itu lebih bahaya dari hutang dengan along..hehee..

Berikut alasan si rempit ;

1. Sebab keturunan pendekar, pantang dicabar. Apalagi bila motor kena kutuk macam beskal buruk, maka tanpa dirancang terjoin la pulak arena perempitan.

2. Nak selamatkan awek yang kena rembat dengan geng lain. Kena menang race, kalau tak kompom awek tu jadi 'lauk'.

3. Motor baru bikin...tu yang nak try test power.

4. Takde duit, orang kata kalau jadi mat rempit boleh jadi kaya raya..tapi orang yang kata tu tak jugak kaya-kaya.

5. Teringin sangat nak naik roller coaster tapi takde duit maka dengan mencilok sana, cilok sini, layan jap...syoknye...sama macam naik roller coaster, free je..

6. Eh, yang ni despatch bukan mat rempit. Dia bawak laju sebab bosnya dah memekak surat asyik lambat sampai...hehehee..

diorang ni nak merempit jugak kot..hihihii..

No comments:

Post a Comment

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013