GA : SYAWAL GIVEAWAY Tira


Hai reader -reader...^_^

Jom kite ramai-ramai join contest ni yew..

 Syarat-syarat:

*Nak join kena la follow blog tira oke..?

*Pastu like page ni..

*Bagi sape-sape yang ade twitter tu follow twitter tira oke..kalau takde takpe, sebab tira cakap tak wajib..^_^

*Dah selesai memfollow tu, jangan lupe like fanpage tira..

 *Buatkan entry korang tu yang bertajuk "GA : SYAWAL GIVEAWAY"

*Linkkan entry korang tu ke bahagian komen yew..tira cakap, kalo cbox dia tak layan..ngee..

*Tag minimum sorang member korang oke..

TAMBAHAN:
GA ni ditaja oleh broblogger.net . Jom la terjah..

PEMILIHAN PEMENANG
Tira gune random..
Peserta pertama & kedua akan diberi hadiah misteri.
Senarai peserta akan dipublish sekiranya lebih 30 orang.

TARIKH TUTUP
Tira belum tentukan lagi, tapi takpe, tira cakap yang penting join..




5 comments:

  1. good luck ya... datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/09/ga-syawal-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. singgah
    http://www.jomsinggah.com/2012/09/4th-jom-singgah-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. salam , awak , awak menang ga ni . awak contact sponsor ye untuk tuntut hadiah .

    email nye , deeija@yahoo.com

    ReplyDelete

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013