Ngantok vs lapo

Hai reader....

 Aku ngantok ni..dah la perut aku kebulur la sangat...kalau digabung jadi tokpar (ngantuk perut lapar) hahahaaa..

Dalam hotak aku bile dah sampai rumah nanti, nak mencekik puas-puas..pastu cekik orang..sebab lapo nak mampuih...hahaha..aku lapo sebab tak makan (eh, itu pun nak bagitahu jugak ke..hahaha..) Aku sekarang belajar nak save bajet..belajar berjimat cermat seboleh yang mungkin. Tu pasal aku lapo ni..huhuu..yang tu aku x kisah sangat...yang aku kisah la sangat-sangat ni, aku ngantok giler sekarang. Rase nak tido, mata pun dah terkebil-kebil ni..tapi aku tahan je..sebab aku tengah duty kerja. Kalo bos takde komfem aku dah tido bawah meja...hihihihihi...Aku ngantok ni bukan pasal aku ni kutu rayau ek,.jangan salah faham semuanye...aku ngantok pun bukan pasal ngadap pesbuk. Aku ngantok pasal ade orang ganggu aku tido malam tadi..orang tu duk main miscol-miscol aku, punye la aku geram la sangat. Rase nak mengamuk pun ade bila ade orang kacau aku tido. Nasib aku tak baling henpon aku pegi dinding. huh..

Bangun je pagi tadi, aku tengok jam..sepatutnya aku dah otw turun keja dah time tu..apelagi, aku pecut la gi mandi siap-siap pastu terkocoh-kocoh turun keja..that my story today...

Aku nak bagitahu korang....aku ngantok sangat ni....huargghhh...=_______=' nak tido jap...gudnite (belum malam lagi ni wei..)

1 comment:

  1. kau lebih kurang sama macam aku..aku selalu lapar..dalam masa yg sama, aku malas nak keluar makan..tapi at the same time, aku akan bising sorang2 bgtau yg aku lapar..tapi aku tetap tak keluar..last2 bila aku dah ngantuk, aku tidur jer walaupun dalam keadaan lapar..hehehe

    ReplyDelete

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013