Segmen Up Follower & Tambah Kenalan Part 3 by Miss Z

Hai reader sekalian....

Aku nak join segmen ni,.sebab aku rase dengan join ni mane la tau boleh tumpang sekaki tambah follower..yer dak..hehehee..rase addict la pulak nak join-join bende camni..rase nak-nak je..hehee..^_^

oke, straight to the point ;

1st of all, follow dulu blog miss Z


Jangan lupe letak banner ni yew..

Letakkan link entri korang ke ruangan komen entri Miss Z ni..

*aku join segmen ni sebab suke-suke...di samping itu jugak mane la tau aku pun boleh tambahkan follower aku secara tak langsung..hehee...lagipun aku rase seronok sangat sebab dengan join segmen macam ni aku boleh kenal banyak lagi kenalan..^_^

*Jumlah follower aku baru je 29 orang sebab aku new blogger..
*Aku from Sarawak..

Salam perkenalan aku ucapkan untuk korang semua...
Kepade sape-sape yang belum join tu, join la yew..


40 comments:

  1. Terima kasih sudi join :)

    semoga segmen ne adapt merapatkan ukhuwah sesama blogger..

    Meh terjah blogger lain :)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sudi join :)

    semoga segmen ne adapt merapatkan ukhuwah sesama blogger..

    Meh terjah blogger lain :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/08/senarai-peserta-segmen-up-follower.html

    ReplyDelete
  3. :) kmk dah f0ll0w ktk balit ehh .. :) maksehh dah f0ll0w kmk <3 syg ketat2 ~

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. visiting yang amt dialu-alukan...^_^

      Delete
  5. salam kenal dan follo :)

    sama la kita tok orang sarawak :P

    ReplyDelete
  6. salam kenal..singgah dr segmen yg sama
    http://eryati.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan :)

    Singgah sini dari segmen yg sama :)

    Jom singgah blog Ros pula, http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  8. Onlajer datang menerjah dari segmen yang sama
    http://onlajer.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  9. hai al lia^^ nama kita amalia. selamat berkenalan

    http://leyacasandra.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  10. Jemputan rasmi buat anda…
    Promosi sikit……hehehe
    Dijemput sertai segmen saya ini:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html
    Salam kenal dan follow

    ReplyDelete
  11. Follow sini dari segmen yang sama :)

    http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  12. blogger penang datang singgah dan follow blogger sarawak...
    salam perkenalan..

    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  13. hai blogger sarawak...
    salam kenal
    good luck ...

    luvs,
    aynora johorean

    http://www.aynoranur.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  14. kmk singgah dr segmen yg sama.. =)

    http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  15. Singgah dari Johor datang ke sini...
    wat lawatan dr segmen yang sama, sy follow juga :)

    http://www.epilogmizsayuri.com/2012/09/segmen-segmen-up-follower-tambah.html

    ReplyDelete
  16. salam, done follow u,jom singgah blog saya pulak...tq~

    ReplyDelete
  17. hye! datang sini dan follow awak sekali :]

    http://mohamadsolehin.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  18. blogger selangor dtg terjah sini ..
    already follow here :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  19. Singgah BW sini dari segmen yang sama. saya dari kelantan. jom singgah blog sy :D

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  20. Singgah BW sini dari segmen yang sama. saya dari kelantan. jom singgah blog sy :D

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  21. done follow ..dri segemnt yg sama..sila lah follow sye blek..(bloger selangor)
    http://nnatheha.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  22. blogger pahang dtg ni..
    datang terjah dri segmen yg sma...

    http://bird7842.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  23. hye ktk .. kmk join segmen tok juak :D

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  24. singgah dan follow dari segmen yg sama. blogger dari pahang.. ^_^

    ReplyDelete
  25. Hye, terbang dari segmen yang sama.. Done follow here..Jum jalan2 kat blog saya :D

    http://sweetsourlife90.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  26. ".. salam singgah sini datang dari segmen yang sama..done follow .."


    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  27. dari segmen yg sama ..saya dari blogger sabahan . terjah blog fify
    http://bukakamushidupanda.blogspot.com/2012/09/segmen-segmen-up-follower-tambah.html

    ReplyDelete
  28. blogger johor datang sini dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013