Bende ape pulak ni...

Hai pembaca sekalian...^_^

Happy je rase bile dah dapat online macam biase..wink...wink...

Nak cite pasal masalah tak pandai nak habis ni lah..


Aku tak tahu la bende ape pulak ni...mula-mula, fb kene hack, pastu akaun email pulak kene hack,...tak lame pastu, bende ni pulak datang kat blog aku..serius, aku memang tak tahu ape bende ni..even boley search kat gugel, tapi aku malas la nak search..(tu pasal ko tak tahu..hahaha..) sebab otak aku dah stuck pasal banyak sangat bende nak pikir..nak solve..aku baru nak belajar..tapi ade-ade je bende-bende bangang nak kacau line aku..nak rias blog pun maseh terkial-kial cari coding (tu pasal blog aku ni lintang pungkang je)

P/s : Ape-ape pon, aku kene gak tahu walaupun aku takmo tahu..huhuuu..

6 comments:

  1. aikk kena ya .. cuba ktk ikot nok padah nya lok.
    request unlock review ya.
    mok didelete owg blog ktk ya.
    xpenah kmk camya ko.
    ktk mpun blog agik nak style lama. kmk mok nak style lama ya juak tp dah ditukar sidaknya.

    ReplyDelete
  2. huhhh kene delete?? spam?? huhu kesian cikque, heheh sabar2, banyak sungguh ujian.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mgkin ade org anta spam kt sye kot..tu pasal jadi camtu...huhu..mgkin ujian untuk new blogger kot..hehee..

      Delete
  3. nak komen sikit jer pasal gambar kat sebelah tu..rambut tengah nampak botak la..hehehe

    ReplyDelete
  4. @Encik H saje je nak buat botak ckit...ade botak cantik ape...

    ReplyDelete
  5. @Michelle Hopell owh..mst nukar stlye nak baru eh..dah ikut pa padah cdak ya..kinek tuk ok jk lh..^_^ x tauk pas tuk gk la...huhu..

    ReplyDelete

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013