Berukband aku dah limit


Hai reader...

 msj bagitahu penggunaan aku dah limit

Arini aku tak dapat online..bukan sebab aku malas...tapi...sebab berukband aku dah limit...aku benci !  benci sangat ! iskkk...ni pun online kat cc...

k lah u all, aku nak balik ni..jumpa di laen entry...(sedey aku ni tau)

7 comments:

  1. cikque,berukbeng mmg cmtu..Nina punya bru byr 2 minggu dh kata dh nk abs kuota..ntah pape..

    ReplyDelete
  2. cikque, saya punye brukband celcom, dah tiga bulan tak bayar, tapi speed tetap 1.5mb (max speed). dah la, kalau bayar pon rm25 sebulan je. hehe (skmm punye brukband)

    ReplyDelete
  3. x pt lh ktk komen mewk salu gk :(

    ReplyDelete
  4. i tag u he he :D
    http://imahotmail.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-by-balqis.html

    ReplyDelete
  5. kmk salu juak mcm ya .. mun camya xpat guna bb ka deng? serious mek xtauk~~
    kelak2 blogging agik,xboh sedey ^^

    ReplyDelete
  6. hoho..bb agek dpt pkey tuk deng..ya la nya, slow lu jk line..tuk pn semadi jk dpt online..sakit jk sa hati tuk eh..huhu..

    ReplyDelete
  7. inilah masalah broadband sebab ada limit kan.. kalau terguna lebih sikit mulalah problem..hehe sabar ye cikque :)

    ReplyDelete

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013