i hate hacker..


Hai reader..

Arini aku baru dapat update entry..tu pun terpaksa g cc, pasal berukband aku belum dapat gune sepenuhnye..kalo nak tunggu pun terpaksa tunggu 18 ari bulan baru buley dapat gune..aduiyaaii..menyusahkan betoi..iskk..:(

Banyak mende yang berlaku sepanjang aku tak update entry tempoh hari..aritu, akaun fb aku kene hack..pastu aku cube la ator sampai dapat bukak. Lega la hati ni ckit sebab dah dapat bukak..

Semalam akaun email aku pulak diorang hack..rase nak mengamok je bile bukak email tak dapat-dapat. Aku pun try jugak ator sampai dapat bukak. Last-last dapat jugak bukak..

Emm..tadi aku nak bukak fb..oh dammmmm...tak dapat bukak lagi.....kalo aku tau sape hacker tu memang aku ganyang-ganyang..pastu ikat bagi ngan ikan jerung makan..hahahaha..(ketawa buat-buat)

Aku heran yang teramat sangat, kenapa diorang bangang tu nak hack akaun fb & email aku??


8 comments:

  1. saya pun kena benda yang sama. akhir2 ni ada sahaja hacker bodoh dok buat kacau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. diorng ni mmg takde keje lain agaknye, tu pasal suka ti diorg je nak hack akaun org..:(

      Delete
  2. email tu kena jaga, kalau boleh hide dari display kat facebook, kalau hacker kontrol email, alamatnya, fb pon sama la. penah kena dulu dengan kawan sendir, mau nak menumbuk tapi sebabhari tu ari raya, so, kena bersabar je la. dulu pernah belajar hacking facebook ngan email untuk balas dendam tapi, ingat2 balik, berserah je la kepada sang Pencipta kita.

    ReplyDelete
  3. Alah!! keciannya..
    kena buat balik FB tu...
    Aku pun pernah kena hack...menyusahkan!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. penat nak buat balik..tp, apa2pn nak jugak fb lame...huhuhu..

      Delete
  4. i hate penstalker..hee..nice entry..frst time singgh sini,tingglkn jejak follow..feel free to follow me back..jom join my contest..:)

    ReplyDelete
  5. ganyang nya ganyang.
    ya la kitak tek sik bjaga2.. hehe~

    kmk suka hack koh , hack fb adek kamek la,alu nya marah. hehe :D

    ReplyDelete

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013