I wish i'll chubby soon

Hai sume...

Aku nak cite la ckit pasal bende yang aku nak la sangat..Aku nak...err..aku nak gemuk..gemuk ckit je la..(cam hampeh je bunyik kan..)

Aku tak tahu camne cara boley buat gemuk..member aku cakap, melahap banyak-banyak baru cepat gemuk..aku dah cube dah..dah bermacam bagai dah makanan aku cube lahap dengan skill gelojoh, tapi tak jugak pandai gemuk..berat badan pun kekal gitu je..lagi satu, kalo aku lahap banyak-banyak pun, masalahnya aku ni cepat kenyang, nak paksa tekak telan, muntah la jadiknya..mane la nak gemuk kan, ye dak..aduii..-_-'

Aku ade la terdengar info fasal makan after 10 o'clock tu, boleh bikin gemuk..so, aku pun cube gak..ade la dalam sebulan lebih camtu aku cube cara ni, tak lama pastu..aku tengok perut aku je yang gemuk...tapi badan aku tak berisi..sebab takut nanti perut makin buncit sebuncitnya, aku pun stop la ikut cara ni..

Sekarang aku ade tertengok iklan susu yang boleh kasi tambah berat badan (boleh menggemukkan..err..) Ingatkan nak cube..emm..nak cube ke takk..(takut nanti lain pulak jadik bile dah cube..erkk..)


nie la susu yang aku cakapkan tu...


12 comments:

  1. hehehe..nice trying.. penah ada kawan time sekolah,,cuba benda ni, tapi still tetap macam papan :).. tah la, mungkin pada sesetengah otang je kot menjadi guna benda ni. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk..papan? hihihi..
      mungkin kot,.sb stiap org x same kn...:)

      Delete
  2. hehe salam tergelak baca..org nak kurus awak nak gemuk. seribu dlm satu entri cm ni hehe selamat menggemkkan badan wihuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...gemuk ckit je..x banyak...^_^

      Delete
  3. same la kite , tgah cube utk mencubbykan badan , so skang pagi sy amek multivitamin, mlm before tdow minum susu , xtaw la menjadi ke x . huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah...ingtkn sye sorang je yang nk menchubbykan bdn..hihihi..=)
      kalo menjadi tu, inform ngn sye nanti..sye pun nk cube gak..hihihi..

      Delete
  4. wah untunglah kurus.!jom tansfer lemak>hahhaa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo la boley transfer lemak, mmg sye la org pertama yg mintk derma lemak dari orang yang sudi menderma...hihihi...=D

      Delete
  5. Replies
    1. ok..nanti awk postkan gune post laju tau..hihihi..

      Delete
  6. ada orang cakap kalau nak gemuk makan coklat banyak2.. btw, semoga dapat gemuk cikque. hehee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sye pn ade gak dengar pasal tu..tp belum cube lagi la..hehee..:D

      Delete

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013