Impak menonton cerita hantu


Hai readers ! How are u all today...hope fine saja-saja..=)

Arini entry aku baru ter'update,. 2 3 hari lepas aku sebok mengemaskinikan & mengeditkan blog aku yang tak seberapa ni. Tambahan pula, sekarang blog aku secara automatiknya ter'gunakan dashboard baru dan menyebabkan aku bengang sedikit menggunakannya..

Seram tak tajuk aku tu? Aku pun rase seram-seram sejuk je time taip entry ni, sebab aku duk bawah aircon, tu pasal seram sejuk je...hahahaha...

Oke, back to the point..sesetengah orang memang suke tengok cerita yang ade unsur-unsur seram a.k.a cerita hantu..termasuklah aku..Aku memang suke sangat tengok cerita-cerita hantu ni, tapi dalam masa yang sama ade la perasaan takut tu. Tapi, masalah aku, bile je dah habis tengok mesti aku takut semacam je especially kalo aku sorang-sorang. Even siang hari pun aku tetap gak takut kalo sorang-sorang..macam-macam yang aku bayang lepas tengok cerita-cerita tu (aku ngaku, aku seorang penakut..-_-' ) Kadang-kadang kalo aku terlampau takut, sampai terbawa-bawa dalam mimpi pun ade. Satu lagi, kalo aku sorang-sorang terutamanya kat dapur, memang aku nyanyi terpekik terlolong sebab nak kurangkan rase takut tu..kadang-kadang aku pun tak tahu lagu apa yang aku nyanyi (macam orang gile je kan)

Cerita ni la betol-betol bagi kesan yang mendalam kat aku..nak tau ke ape yang aku bayang lepas tengok cerite ni? ah, takmo la aku cite ngan korang..nanti aku takut lagi..dah la sorang-sorang je ni..=_='


14 comments:

  1. kihkihkih .. gelak mcm hantu mengilai ni, hehe ..
    sama juak ngan kmk suka cerita hantu tapi lepas ya alu la tebayang2 padahal dlm tv jak. haha~~

    ReplyDelete
  2. @Michelle Hopellpenakut juak ktk duhal eh...hahahaha..=D

    ReplyDelete
  3. hahaha nanti nak tidur, dengar alunan suara yang memanggil. hehehe

    kena pula, nak g bilik air waktu malam.. huhuhu sayu-sayu suara memanggil kat teliggan. hehe

    joking je..tapi dengan musik background ni,,sejuk hati. :)

    ReplyDelete
  4. @mr.A
    SILAP.hehhe bukan musik background la.. huhu terbukak winamp, ingatkan musik background blod ni.. heheh tersalah dengar. hehe

    ReplyDelete
  5. @mr.Ahahaha..tak jadi takut pulak ni...hahaha..=D

    ReplyDelete
  6. @Azriff Azizhaha..tu yang pelik tu..blog ni takde simpan music, tibe2 je ade music..hahaha

    ReplyDelete
  7. hahah kira takot lah ye.. hehe kalau takot jgn tgk cerita hantu lagi taw nanti bawa ke mimpi...hehhe

    ReplyDelete
  8. @~PILOT LOVER~ hehehe..takot pn tapi nak tengok jugak...hehehee..^_^

    ReplyDelete
  9. haha.. kmk nga cta antu eksen ja nga p mun part seram ya bertapok belakang org sebelah. mun xda org ngan nga cta antu, langsung xbrani..:)

    ReplyDelete
  10. @Pelangi Senja hehee..kmk pn kdg2 pia juak..mun da bantal, ng ttp muka key bantal ya...hehee..=D

    ReplyDelete
  11. kmk nangga keadaan juak.. mun dtg berani kmk nangga sorg malam2 pun boleh.. tp mun dah dtg penakut ya, dgr iklan ajak pun kmk pande gelik.. haha

    ReplyDelete
  12. @aisya wah...dengar iklanpn takut juak..ya baruk owh..hahahaha..geng penakut la kita2 tok...hehehehe...

    ReplyDelete
  13. awk tak takut kha?

    ReplyDelete

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013