Jadual berukband yang hampeh

Hai all reader...

Baru arini aku dapat online dengan normal..lame betul tak update entry..Ikutkan hati ni, memang nak update entry tiap-tiap hari..nak cakap aku sebok bekerja, tak lah sesebok segala bagai pun..

Aku tak dapat update entry hari-hari pasal berukband aku tu selalu je buat hal..tiap-tiap bulan pulak tu..pasal tu la aku tak dapat nak update entry sepertimana korang update entry..nak join segmen, contest sume tak dapat gara-gara berukband aku tu..nak marahkan berukband, nanti orang cakap aku gila pulak..hahaha..


Ni la aku punye jadual berukband..eh, ade jadual pulak kan..bukan ape, aku peratikan 2 bulan lepas penggunaan berukband aku memang camni..on 5 hari bulan, msj usage limit confem datang kat dashboard berukband aku tu..bila dah msj camtu datang automatik tenet jadi slow motion ---> sampai la 14 hari bulan memang aku tak dapat online..kalo dapat pun, memang loading lame-lame..nak jenguk blog korang pun tak dapat..huhuhuhu..sedey kan..sob...sob...sob..

Nak tunggu berukband aku back to normal, aku perlu tunggu 5 hari..starting 14 hari bulan sampai 18 hari bulan..next day, dapat la aku online seperti biasa..Aku peratikan lagi, aku cume dapat online 17 hari je..13 hari selebeynya tu memang tak dapat online macam biasa...macam tak adil je kan..kite bayar full tiap bulan, tapi nak online tak full pulak..hampeh la..=..='

2 comments:

  1. a'ah sama juak ngan berukband kmk ..
    asa mok baling jak lappy tok,hentak2 berukband arap2 apat laju agik. hhehehe~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..kelak nyesal mun dah ngga lappy hancur...hahaha..

      Delete

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013