Segmen up follower by Balqis

Hai blogger-blogger...

Orang lain nak upkan follower aku pun nak jugak lh...so, aku join segmen by Balqis ni..

1st of all, korang diwajibkan follow blog Balqis (mesti tau) ^_^

pastu, tempekkan banner seperti di bawah ;


tagkan kepada 5 orang rakan blogger korang dan pastikan diorang tahu tau..

Linkkan entry korang dalam ruang komen kat sini

Lastly follow blogger peserta lain yang join dan tinggalkan jejak korang kat sane jugak la yew..

CLOSE DATE : 18 Sept 2012

P/s ; jom kite join ramai-ramai oke....^_^


4 comments:

  1. Terima kasih tag saya ,semoga awk terus berjaya ya...amin !

    ReplyDelete
  2. Salam. Datang Dari Segmen yg sma !!!
    Dah follow, klau x kbrtn follow Yui blik ek?

    http://yuyuibieyna.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-by-balqis.html

    ReplyDelete
  3. hye! bw dri segmen yg sme + follow skali #165 :) follow blik ea...tq! :D

    http://lolipop-x-chocolics.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-by-balqis.html

    ReplyDelete

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013