Baru berminat..



Hai alls reader...

Berjumpa lagi di hari ni..setelah sekian lama tak dapat upkan entry gara-gara nak repairkan lappy lia..Huh..some folder yang lia simpankan dalam lappy lenyap..pastu ade gak yang tak dapat bukak..Gara-gara C***** itu yang menjahanamkan lappy lia aritu. Kesabaran dah melebihi limit dah ni, tunggu masa nak meletoppp saje lagi...dalam hati ni sering je berkata-kata.."sabar.....sabar..." Ok, lia bersabar dan terus bersabar selagi mampu bersabar...

Ok, lets talk about other thing...perkara yang sememangnya lia nak syer dalam entry ni. Saje je nak buat bahan cite dalam entry ni, supaya blog tak lapok..hehehe..Sebenarnya, sepanjang lia tak berblog, berfesbuk sume..lia bace berbace buku. Bukan ape, dah tak dapat online..boring bagai nak giler..jadi buku la lia bace. Dulu lia memang tak suke bace buku..tapi sekarang lia rase bace buku ni dah jadi hobi lia kalo ada masa free gitu-gitu..

Minggu lepas lia pegi la ke perpustakaan nak pinjam buku..Yela kan, takkan nak beli ikan pulak kat perpustakaan...hahahaha..Bercakap tentang buku ni, aritu lia pinjam 2 buah buku. Sebenarnya limit pinjaman buku dalam 5 buah buku, tapi lia tengok takde pun buku menarik. Jadi, lia pinjam la 2 buah buku je.

Ade la satu buku yang lia pinjam aritu, tengah kusyuk bace lia terasa pulak minat sangat kat buku tu. Abis je bace, belek punya belek buku tu..baru lia tau yang cite dalam buku tu rupenye diorang ade buat movie..dah pulak tu cite tu dah lame dah diorang terbit..ish..ketinggalan zaman pulak lia rase..malunye...-_-'

Buku yang lia maksudkan tadi..

Ape-ape pun lia nak tengok dari episod pertama jugak..tapi masih ade ke cite yang dari episod pertama dijual..em..takpela, lia tetap nak godek-godek sampai dapat..Dimana ada kemahuan, disitu ada highway jalan..hehehe...=D


No comments:

Post a Comment

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013