Betul-betul tak sangka..


Hai alls...

Mulai hari ni empunya blog ni takmo la gune aku-aku lagi untuk isi dalam entry..^_^

Hari ni, alia baru nak up entry..pasal 2 3 hari yang lepas lappy alia dah rosak. Agaknya, lappy alia tu dah berumur, pasal tu la dia rosak. Lagipun lappy lia memang dah lame dah nazak. Tapi, dalam mase yang same, masih boley pakai lagi..Tu yang pelik tu..hehe..Tapi, tak tau la pulak hari sabtu lepas dah tak boley bukak dah lappy alia tu..condem macam tu je, padahal hari jumaat sebelum tu, lappy masih sihat-sihat je. Takde tande-tande dia nak condem. Sedeh nye...T_T

Oke la, lupa kan je la pasal lappy tu..Sedey memang sedey, tapi apa boley buatkan..dia memang dah nak rosak.

Hari ni, sembunyi-sembunyi main pc kat tempat keje. Sebab nak jenguk blog alia ni. Buruk betul perangai alia kan..kalo bos tau, tak tahu la camne kene marah nanti..hihihi...nasib jugak bos takde..

Entry alia arini pasal betul-betul tak sangke pulak alia menang GA bulan ogos tempoh hari. Alia saje je nak join Syawal Giveway dari Tira. Apepun lia berterima kasih sangat ngan Tira sebab alia menang GA tu..Kalo korang ade terbace entry alia ni, jangan lupe la ye terjah blog comey-comey dia tu. Pade sape-sape yang belum follow, boley la follow sekali la ye..Klik Sini kalo nak terjah blog comey Tira tu.

8 comments:

  1. ecehh camni kitak boleh menang tok aie? haha .. ada adiah x? share2 lok :P

    lepas tok panggil ALIA juak ka? :D

    ReplyDelete
  2. @Michelle Hopell x tauk la deng..tba2 jk kmk mng..hehehe..

    panggil mana2 jk bh..hehehe

    ReplyDelete

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013