hidung sumbat vs hidung leleh


Hai readers sekalian...

Tetibe je rase rajin nak taip-taip malam ni...tapi masalahnya aku tak tau nak taip ape..hahahaha...aneh bukan..(wei! jangan cakap yang aku ni alien oke !) 

Aku nak tido sebenarnya ni, mate dah ngantok-ngantok sangat...tapi tak jugak dapat tido..pasal  hidung aku penuh dengan sesuatu (aku tak pasti ape yang sesuatu tu..hihihi..) sampaikan lubang hidung aku menjadi tersumbat untuk beberapa jam...nak bernafas pun tak boley bernafas macam biasa..kalo diikutkan, hidung aku ni memang dah tak normal dah...sebab tak berfungsi dengan baik..iskk..

Kalo dah kembali normal pulak, masalah lain pulak timbul..24 jam dok meleleh je hidung aku ni..time keje memang amat menyusahkan aku sebab bawak towel nak lap-lap..nak gune tisu pulak, tak reti nak ayu gitu-gitu..bukan ape la ye, aku memang tak suke gune tisu pasal aku memang tak puas hati kalo nak lap-lap hidung aku tu yang asik nak nangis-nangis je keje...aku rase sekotak tisu pun belum pasti cukup untuk aku lap-lap...hihihi...(menarik bukan..hahahaha..)

At the end story, aku nak tido la..tersumbat pun tersumbat la kau wahai hidung..sebelum tu, aku berimaginasi jap, kalo la hidung boley dicabut time-time macam tu..erkk...macam mane tu..?? =__='

2 comments:

  1. naz pun kalau tengah selsema ke kan tidur mesti tak berapa nak nyenyak..sebab hidung tu.. tapi naz suka letak vicks or minyak kapak..supaya senang sikit nak bernapas...heheh

    ReplyDelete
  2. @PILOT LOVER hehehe..sama la, tpi kadang2 kalo hidung dh terlampau sumbat, minyak kapak @ vicks dh x masok dh..bt mkin tersumbat ada la...hehehe..

    ReplyDelete

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013