Ingin mencuba



Hai readers..

Semalam aku survey kedai-kedai online yang ade menjual pelbagai jenis baju..tapi tak tahu nak cari kat mane..aku main klik-klik je..tapi tak jugak jumpa-jumpa sampai hari ni..bukan ape, aku belum tau lagi kat mane tempat biasanya tempat soping secara online..lagipun aku tak pernah lagi beli secara online ni..terase pulak nak cube beli secara online...tapi ade jugak rase takut-takut tu..ye la kan, mane la tahu kene tipu hidup-hidup..tak ke rugi..

Ape yang mendorong aku nak bersoping secara online ni, sebab kadang-kadang nak beli kat luar sane jarang nak jumpe yang berkenan..bila aku pk 2 3 kali tu, nak jugak cube beli secara online..mane la tau kalo beli online mungkin boley jumpe seperti yang diidam-idamkan ye dak...em..

Dalam masa aku survey-survey kedai online, tibe-tibe pulak idea nak buat bisnes secara online datang dalam fikiran aku..sebenarnya dah lame dah aku terfikir nak buat bisnes ni..tapi takde pulak terfikir nak buat bisnes secara online..aku tak pasti, samada bisnes secara online ni berjaya @ tak..em..rase nak cube je..ah..nak beli baju secara online pun tak reti lagi camne..ni pulak nak buat bisnes online...adoiiiyaiii....-_-'

p/s : buat kawan-kawan yang ade terbace entry aku yang tak seberapa ni, kalo tau kat mane tempat nak beli beli baju secara online, inform ye..^_^


10 comments:

  1. nanti kita duak jadik bisnes partner keh. haha :P

    ReplyDelete
  2. teruskan usaha anda utk mencari sy pn xtaw haha

    ReplyDelete
  3. kak zan pun tak pernah beli barang online..takut apa yg dilihat tak seperti yg diharapkan.

    ReplyDelete
  4. didiey jual tudung online..hehe

    ReplyDelete
  5. nanti dah dpt brg online jgn lupa review kat blog ye sis :)

    ReplyDelete
  6. @Norhaizan hakim owh..ye la kak zan, sye pn ade fikir cam tu gak..tpi, belum cube belum thu lgi ni..hehehe..

    ReplyDelete
  7. @~didiey~ owh...nanti sye terjah blog didiey...^_^

    ReplyDelete

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013