Ke'stres'an..


Hai readers...

Rase-rasenye, pemilik blog ni masih rase janggal nak gune nama sendiri nak buat cite dalam entri ni..hihihi..nampaknya tak berjaya la taktik nak buat pembaharuan dalam blog ni..takpe la kan..hehehe..and kepada sape-sape reader-reader yang dewasa dari alia yang tehgah dok bace entry ni, jangan la ambik hati ye kalo bace entry ni ade ber'aku-aku..bukan ape, rase tak biasa pulak nak ber'alia-alia ni...hihi..

Ok, lets talk..Semenjak lappy aku tak sengaja dirosak aritu, aku rase sangat la ketensenan. Tensen sangat..tengah buat entry ni pun dilanda perasaan tensen gak. Tak tau la nak release tensen ni. Mungkin lepas buat entry ni, mungkin tensen ni boley ilang ckit-ckit kot. Tensen ni kadang-kadang buat aku sensitif sangat. Sampai bende remeh temeh pun boley bikin hati jadi panas.

Aku bukan tensen sebab tak dapat online lah ye..aku tensen pasal tak senang hati kat tempat kerja. Ye la, sape la nak senang hati kalo setiap hari kene marah tak tentu pasal. Bende kecik pun nak besar-besarkan. Aku rase, lame aku kerje kat sane, mungkin peluang untuk aku masok kat wad tempat akak aku kerje tu memang sangat cerah..yela kan, kalo dah hari-hari kena marah-marah memang confem aku jadi gila. Tak buat salah pun kene marah gak, spoil dah perasaan aku nak kerje kat sane..

Bukan aku nak buruk-burukan orang yang aku maksudkan tu. Aku cume nak luahkan perasaan aku ni je. Yela, aku ni takmo cakap banyak..tak pasal-pasal bergadoh besar pulak dengan orang tu..Lagipun, aku masih hormat orang tu walaupun hati ni kadang-kadang dah tak dapat bersabar.

Mungkin tengok muke kucing ni tensen aku dapat hilang..hihihi..


8 comments:

  1. byk bersabar ye.. keep positive and happy :)

    ReplyDelete
  2. tag d sini..
    :D
    http://onakdayungbiopar.blogspot.com/2012/10/ga-eyna-lollipop.html

    ReplyDelete
  3. molah header camney maksud kitak deng?
    nok ada garis2 pink ya kah? tulisan ya kah?
    sebenarnya ya gambar ambik kat google pas ya kmk edit2 tulisan ya , guna photoscape~~

    ReplyDelete
  4. sabar2, jgn stress...
    cute na gmbr pusak yaa...>_<!!!
    kmk follow ktk ah..=)

    ReplyDelete

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013