Teringin..


Hai readers sekalian...

Aku tau, hari ni banyak orang yang tengah dok relax-relax termasuk korang..tul tak..? Selamat berhujung minggu ye...Hari ni aku keje, besok baru cuti..leceh betol...(aie..aku ni memang tak pandai bersyukur kan...asik nak merungut je..) Aku bukan ape, terase la jugak nak relax-relax hujung minggu...lagipun, dah lame dah aku tak relax hujung minggu..(=.=)

Tadi, aku dok pot-pet ngan office mate aku..yela, takde keje sangat nak dibuat, pot-pet la keje nye..(bukan mengular la ye..hehehe..) Pot-pet punye pot-pet, sampai la satu cite pasal makan-makan ni...Aku memang pantang kalo ade cite pasal makanan ni...memang otak fikir nak makan je..(aku ngaku, aku sorang yang gelojoh tapi cepat kenyang..hahahaha..)

Lepas je pot-pet kitorang buat la keje masing-masing..tapi otak aku asik terfikir cite yang kitorang potpetkan tadi..Kitorang cite pasal makan-makan kat hotel..office mate aku cite, dulu dia ade makan kat hotel bertaraf bintang..Aku tak tau pulak berape bintang..


Mengikut ape yang dia cite,sorang cuma bayar Rm36 (dewasa) , tapi boley pilih berbagai-bagai jenis makanan yang sedia ade tu..tak kesah la banyak @ tak makanan yang dipilih tu.. Apelagi aku memang la terliur dengar cite dia tu..Terase nak je pegi makan kat hotel tu, tapi........iskk....takpe la..next time je la...-_-'

Kalo aku la kan, makan kat tempat yang dia maksudkan tu..aku rase aku standby 3 pinggan sebab nak sapu sume lauk-pauk yang dihidangkan..saje nak cube-cube je..hihihihi..(sebijik macam orang kebulur je aku ni kan..hihihi..)


4 comments:

  1. makan is best. even it makes us "tutttt" hehehehehehe

    ReplyDelete
  2. eh best nyer.... kat mana tu???naz pun suka mkn2 ni.. rase berbaloi je guna duit untuk makan.... ^_^

    ReplyDelete
  3. @PILOT LOVER kat hotel sini...ye la kan, rase berbaloi je buang dt utk mkn..^_^

    ReplyDelete

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013