1st Giveaway by kumbang jingga


Hai alls..salam 1 Malaysia...

Tadi masa aku walking-walking blog korang, aku tertengok la giveaway dari Kumbang jingga ni. Macam menarik je nama kumbang jingga tu. So, tanpa membuang masa aku pun join la giveaway ni..


Klik SINI kalo nak join.

Kalo nak join tu cepat-cepat joinkan diri ye..date line 25 November 2012 ni nanti..



8 comments:

  1. nk try tgk jgkla GA ni.. :)

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen..hehe..join jgk ni..tak la terlampau berharap..lebih pd memberi sokongan.. :)

    ReplyDelete
  3. @Mimie Najib same la...cik Que pun camtu gak..saje nak join, bkn ape nak knl lebih ramai blogger2 lain..=)

    ReplyDelete
  4. selamat ber "ga"..hehe..rajin join..bagus support antara satu sama lain. ^__^ suka lah cik que..hehe.

    ReplyDelete
  5. gud luck :-)

    p/s:-CPUV ni nk dpt sy just ikut tips2 org yg pengalam dlm nuff ni...selalunya rajin2 la update survey n hantar tiket kt nuffnang..nanti diorang perasan la blog kita :-)

    ReplyDelete

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013