Apa yang berlaku ni?


Salam 1 Malaysia...

Pagi-pagi dah kene fikirkan cara bagaimana nak settle masalah berkenaan iklan churpchurp aku tu. Aku tak tau la kenape iklan aku tu dia punya page tak ditemui time aku cube klik tadi. Tu pun aku baru menyedari bila Kak Zan tanye kat aku. Ntah-ntah pasal aku ade heartbeat kot..?

Tadi aku try la nak baiki iklan churpchurp aku tu, mane la tau time aku buat semalam ade kesilapan. Tengok-tengok same jugak. Dia punya page memang tak ditemui. Ee..kenape ek? Aku blogger baru belajar...belum tahu sangat pun pasal bende macam ni. Sebab tujuan aku berblog pun bukan pasal duit. Tapi dalam masa yang sama aku pun nak cube gak macam mana dapat duit melalui blog ni..pendek cite aku nak belajar semua yang ade kaitan dengan blog ni la..

Korang tau tak nape boley jadi macam ni? Ke semua ni ade kaitan dengan HB..? Iskk..-__-'




10 comments:

  1. almak..dah lama xbuka akaun tu..

    ReplyDelete
  2. Hee..jgn tanya kak zan, memang tak tau langsung. Blog kak zan pun free of ads(buat masa ni).
    Semoga ada kawan2 yg boleh bantu cik que.

    ReplyDelete
  3. Cik Que...2 x 5 ajelah kita ni...he..he...

    ReplyDelete
  4. Tak pernah guna pengiklanan sebegini...

    ReplyDelete
  5. cer tanya wan hazel..sbb dy memang rajin membantu..

    ReplyDelete
  6. @hainom OKje 2 x 5 = 10 kan okje....hehehehe..=D

    ReplyDelete
  7. @lepakk.com owh...cik Que saje je nk try sbnrnye ni...^___^

    ReplyDelete

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013