Apabila buka blog


Hai alls...salam 1 Malaysia..

Fuh..memang busy giler la aku harini..Mane taknye, awal-awal pagi dah start bukak blog, Pastu pulak aku blogwalking sane sini sambil tu jugak join segmen & giveaway. Lagipun boley jugak tambah kenalan baru.

Serius, sepanjang aku blogwalking blog kenalan-kenalan baru bermacam bagai bentuk rupe blog diorang. Memang aku kagum la tengok blog-blog diorang tu. Tersangat la kreatif.

Sekarang ni aku bersemangat semacam je nak join itu & ini bile teringatkan CPUV aku tu. Terima kasih banyak-banyak sekali lagi kat NUFNANG sebab sudi bagi BE..hikhik..korang yang ade lalu lalang kat blog aku tu tolong klikkan lah iklan HB & iklan NUFNANG aku tu yew..mane la tau dengan rezeki HB tu aku boley buat giveaway GEMPAK. Sape takmo kan kalo dapat hadiah-hadiah gempak..^__^

p/s : Usaha sememangnya tangga kejayaan

Klik SINI






16 comments:

  1. Tapi...jgn kejar cpuv sampai entri jadi kurang bermutu. Entri yg baik ialah entri yg mempunyai kesan kpd pembacanya..happy blogging cik que!

    ReplyDelete
  2. Harusss !semoga berjaya dan murah rezeki...go cikque go !

    ReplyDelete
  3. Wah !!! Dahsyat Cik Que sekarang ni... bussiness minded he..he..!

    ReplyDelete
  4. @hainom OKje hehe..harap2 jadi bussiness woman la kemudian hari..hikhikhik..=P

    ReplyDelete
  5. happy blogwalking... =)

    klik HB n nuff untuk cik que... ^_^

    ReplyDelete
  6. truskan berusaha!hihihi....klik standard charted la ea :)

    ReplyDelete
  7. betul..sama la mcm akk..start join mcm2 la dapat kenal dgn rkan blogger lain, syok juga tgk blog dorang yng hebat2..

    ReplyDelete

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013