Bila kaki dalam makananku



Hai alls...

Aku ade bende nak share ngan korang. Biasa la kan, bende menarik sudah semestinya dijadikan sebagai bahan cerite untuk entry.

Hari ni aku rase aku asyik makan je keje. Belum lapar dah makan lagi. Kalo lah aku berterusan macam tu dalam masa sebulan, aku rase aku mungkin menjadi gemuk. Yess...aku mo gemuk..! Tapi gemuk sikit je la...hehehe..=P

Nak diceritakan kat sini, tengahari tadi aku makan nasi ayam penyet..Lepas tu, petang tadi pulang je dari keje, Si Dia bawak aku makan kepci..balik rumah, akak pulak bawak aku makan. Aish..aku rase confem gemuk punye pas ni..hehehe..=D

Mase aku makan ngan akak aku tadi aku masih lagi kekenyangan..dah tak larat dah nak telan makanan. Tapi aku pakse gak tekak aku nak makan. Memandangkan makanan yang terhidang macam sedap je, aku pun makan la jugak. Makan punya makan, aku pun terus kekenyangan yang amat sangat. Tapi sebelum aku stop makan, aku minum sup ayam yang diorder akak aku tadi. Bukak je mangkuk sup tu, terus hilang selera aku nak makan..sebab tengok kaki dalam mangkuk sup aku tu...iskk..


Ni la kaki yang aku maksudkan tu..hahaha..nampak macam bagi signal 3 je kan..

Aku sebenarnya tak pandai makan kaki ayam. Tapi banyak kawan aku cakap, kaki ayam sangat enak dimakan kalo kene dengan masakannya.

21 comments:

  1. hehe kesian sis..naz pun tak minat mkn kaki.. mcm x sedap je.. org yg suke gigit2 tulang conferm minat mkn ni kan..hehe

    ReplyDelete
  2. @PILOT LOVER selalunya bile kite anggp tak sedap, makanan tu la yg paling sedap...kata org la...hehehe...

    ReplyDelete
  3. tak makan juga kaki ayam...
    tapi pelik plak tengok kaki ayam tu.. hehe

    ReplyDelete
  4. CIk Que.... kaki ayam memang sedap tau..... sebab daging dia tu mcm kenyal2 gitu.... daging dia bukan macam badan ayam....ha..ha...

    Seriously OKje suka kaki ayam.... teringin plk nak makan kerabu kaki ayam!

    ReplyDelete
  5. wah wah sedpnye ^^ ...hope dpt follow kite sini >> http://nakahime.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. @miz ruha hehe..kaki aym tu nak pose jugak time pic diambik...hehehe..=D

    ReplyDelete
  7. @hainom OKje cik Que mmg dh tau, okje mmg suka mkn kaki ayam..sb okje salu post entry psl makanan..pandai masak pula tu...=)

    ReplyDelete
  8. @NORSHAHFEZA HAMSAN wah..best nye pandai makan kaki ayam..=)

    ReplyDelete
  9. @Yura hehe..nampak macam sedap, tapi tukang ambik pic tak pandai makan la..hehehe..

    ok, sye akn follow awk...^___^

    ReplyDelete
  10. sup kaki ayam terbaikk ! hihi:)

    tp makan prefer kedai jugak. kalau kedai pon nampak cam ehemm2. baik tak payahh . haha

    ReplyDelete
  11. hehehe...suka kaki ayam..hehe..kelakar je kaki ayam tu..tapi kalau pandai masak memang sangat sedap.

    ReplyDelete
  12. saya pun ta minat kkai ayam , to la ramai cakap sedap kan

    ReplyDelete
  13. @deqjamucuxx best nye pandai makan kaki ayam..^__^ sye pun nak jugak makan, tapi apakan daya sye mmg tak pandai nak makan..-_-'

    ReplyDelete
  14. @Nurul Aini sye tengok je kaki ayam..biar org cakap sedap..mmg tkkn mkn sb tak pandai makan..hehehe..

    ReplyDelete
  15. @Nur farahiza wee...same la kite kalo camtu ek...hehehe...^___^

    ReplyDelete
  16. Hai , err, soalan yang cik Que tanya kat Blog Qis tukan .. Actually, gambar tak boleh selain manusia :'D Must be a human okay :'D And photo tu originally from you and not Mr Google okay :'D

    ReplyDelete
  17. @Ain Dzaya same la kite...sye mmg takmo makan kalo kaki ayam..^___^

    ReplyDelete

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013