Blogwalking sampai lebam !

Hai alls..salam 1 Malaysia..
Blogwalking ni selain daripada boleh kenal-kenal dan merapatkan hubungan sesama blogger, boleh juga meningkatkan trafik blog kita. Jadi jom sertai segmen Blogwalking Sampai Lebam bersama ahsfantasy24! Mana-mana peserta yang bertuah akan ditempatkan di Bloglist ahsfantasy24 secara automatik. Peserta digalakkan singgah, follow dan meninggalkan komen di blog peserta yang lain. Moga bermanfaat kepada semua.
  1. Peserta digalakkan copy dan paste entry ini ke dalam blog masing-masing dengan menggunakan tajuk "Blogwalking Sampai Lebam!" dan letak link ke entry ini.
  2. Tak diwajibkan follow blog penganjur. Kalau suka, follow, kalau tak suka tak perlu follow.
  3. Senarai peserta akan sentiasa dikemaskini di sini dari masa ke masa.
  4. Jadi sekarang jom sama-sama kita blogwalking!

25 comments:

  1. slmt berjalan2x ye kak :) jgn lebam sana sini dh la..hihihi

    ReplyDelete
  2. @ayut hahaha..lebam sane sini tu alamatnya masuk hospital la nanti..hihihi.=D

    ReplyDelete
  3. nak join tp lom ade mase nk blogwalking ni,heheh papepon, moga sampai lebamlah berBW ye cik que,hahaah

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.. terima kasih sebab join segmen ni,
    sangat2 menghargainya. salam kenal daripada blog penganjur.

    # kita dah update list :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum....salam perkenalan..dari Ritz ...http://www.mentariminda.com/ ... memang bagus segmen nie...setiap bloglist akan Ritz follow

    ReplyDelete
  6. @NORSHAHFEZA HAMSAN hahaha..confem bw sampai lebam pas ni..hihihi..=D

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen! Sana sini segmen!

    ReplyDelete
  8. jenguk2 dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  9. selamat blogwalking sampai lebam... :)

    ReplyDelete
  10. Selamat berkenalan...
    Datang dari segmen yang sama...
    Jadi follower no. 304 ^_^

    http://www.duniawilma.com/2012/12/blogwalking-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  11. @hainom OKje hihi..sana sini segmen..macam musim buah durian pulak..=D

    ReplyDelete
  12. @Dunia Wilma selamat berkenalan..^^, done folow awk jugak..

    ReplyDelete
  13. moga tak lebam truk BW yer.. :))

    ReplyDelete

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013