CPUV pertama


Hai alls...salam 1 Malaysia

Sedar tak sedar 2 3 hari ni rupanya aku asyik dok menjoinkan diri dalam segmen + GA. Dan dalam masa yang sama, untuk pertama kalinya CPUV aku dah bagi respon dah kat aku. Macam tak percaye je. Hehehe..Apa-apa pun TERIMA KASIH banyak-banyak kat NUFNANG sebab bagi aku peluang merase CPUV ni.



# Sekarang ni aku runsing memikirkan sesuatu. Nanti la aku cite.

p/s : Mohon korang klik SINI




16 comments:

  1. tahniah..saya belum dapat lagi..sedih..hihi

    ReplyDelete
  2. @nur anis terima kasih..mesti dapat punya tu..bawak bsbr ye..^__^

    ReplyDelete
  3. waa..tahniah..hehe..seronok nya.

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..akk haritu ada dapat sekali..tp dah claim dalam akaun..ntah bila nak dapat lagi.. :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah Cikque...nnt mesti masyuk lagi..

    ReplyDelete
  6. gua dah tak main nuffnang.. ade cara buat duit ngn blog lg best dan cepat.. dibayar dengan USD tau.. nuffnang serious lambat.. kalau nak la.. register sini http://adf.ly/?id=2800606

    ReplyDelete
  7. @gua tertidur tQ bagi info bro..ade mase nanti cube...^_^

    ReplyDelete
  8. tahniah... rezeki blog cik que... ^_^
    erm.. bilalah boleh merasa dapat BE ni...

    ReplyDelete
  9. @miz ruha tQ kak..^_^ takyah risau kak, lepas ni confem akk dpt BE..^_^

    ReplyDelete

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013