Kenangan Add math


Hai alls....salam 1 Malaysia...

Sambil aku godek-godek gambar dalam folder aku tadi, aku terjumpa la satu gambar yg aku copypaste dari FB. Bile je aku tengok gambar ni, nak ketawe pun ade. Terase lucu bagai bila ingat balik kenangan yang dah berlalu tu.


Macam ni la 1st reaction kitorang dulu time mula-mula belajar subjek ni. Serius, sampai sekarang pun aku masih blur. 1 apa pun tak faham. Hahaha...sangat melucukan tengok gambar ni. Mane taknye, gambar ni seolah-olah menunjukkan reactions kitorang dulu. =D



11 comments:

  1. hehe..betul lah tu..suka sangat Add Math ni. T__T



    p/s: yang suka bab first je..function.

    ReplyDelete
  2. Jangan gelak..kak zan tak pernah lulus kertas add maths, tapi kak zan ada sorang kawan yg sentiasa score paper puaka ni..huuu..memang takjub tengok dia!!

    ReplyDelete
  3. @Nurul Aini wah..tu kira ok tu..sb ade minat wlpn minat 1 bab je..hehehe..^_^

    ReplyDelete
  4. @Norhaizan hakim same la kak zan...cikque langsung tak pernah lulus...

    #erk..paper puaka ye..? hik3..=D

    ReplyDelete
  5. add math ,wahhh subjek susuah tapi cikgu kelakar gila haha ,dulu masa trila spm ain fail :( tapi result spm ain lulus hehe alhamdulillah hehe..sape yg skor killer sbjek ni mang dia power larh huhu

    ReplyDelete
  6. @Cik Ain wah...best nye..tebaekk la ain ni kan...^___^

    ReplyDelete
  7. haha betul lah cik Que, smpai persoalkan 'perlu ke blaja sbjek ni '

    haha pastu tiap kali ujian mesti tak lulus, tapi bangge kwan2 satu kelas sume pon tak lulus gak,hahah

    ReplyDelete
  8. @NORSHAHFEZA HAMSAN hahaha...btul3...kalo markah tinggi pun..tinggi ckit je..tapi tak lulus...hahaha...=D

    ReplyDelete
  9. Ha..ha... kalau suh masuk SPM balik sekarang ni, agaknya fail kot!!!

    ReplyDelete
  10. @hainom OKje wah..ni mesti dapat A1 dulu kan...hehehehe...=)

    ReplyDelete

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013