Segmen 2 : 6 Perkara Tentang Saya II


Hai u alls..

Line broadband aku dah mula slow dah..dah limit la tu..baru je aku buat entry pasal tips mengurangkan limit penggunaan broadband hari tu, tup-tup broadband aku pulak yang dah limit. Bukan ape, hari tu lepas je lappy aku sembuh dari kerosakan, aku download bermacam bagai software yang telah hilang semenjak kerosakan lappy aku tu. Tu pasal la broadband aku dah limit dah ni. Hehe..

Aku nak join 1 segmen ni,. yang aku rase macam best je. Lagipun dah lame dah aku tak menjoinkan diri dalam segmen-segmen. So, kalo korang nak join jugak, klik banner yang tertera kat bawah oke..


6 perkara tentang aku ;

1. Aku seorang yang suke makan tapi seringkali tak dapat habiskan makanan yang aku makan tu. Selalunya aku macam ni bila aku rase teringin sangat nak makan sesuatu dan bila aku dah dapat makan ape yang aku hajat, automatik tak lame pastu aku tak dapat habiskan makanan tu.

2. Aku memang suka memakai pakaian yang baru dibeli tanpa dicuci terlebih dahulu. Dan menjadi tabiat dari dulu aku memang akan pakai baju yang baru dibeli pastu baru cuci. Dan bagi aku begitu la cara untuk merasmi sesuatu yang baru. Hahaha..

3. Perkara yang paling aku tak suka bila je bergadoh / salah faham dengan kawan pastu mogok takmo cakap. Aku rase bila dah sama-sama tak cakap rase macam janggal je. Rase macam baru berkenalan je.

4. Aku seorang peminat tegar makan buah asam boi. Tak kira asam boi tu versi kayu ke, versi biji ke asal spesis asam boi memang aku rembat habis. Sebungkus besar asam boi aku dapat habiskan dalam masa 3 hari sahaja. Amacam? Nak lawan tak? hehe..

5. Aku paling tak suka menunggu. Tak kira menunggu ape, asal menunggu.

6. Aku seorang yang cepat menggelabah dan tak suka bila menggelabah. Bila aku menggelabah selalunya sume kerja yang aku buat memang tak menjadi.

22 comments:

  1. OKje pun suka pakai dulu baju baru basuh...he... Nape? entah...malas kot,...ha..ha..

    menggelabah pun ye jugak!

    ReplyDelete
  2. yg No2 tuh pastikan u jgn beli baju yang display hehe

    ReplyDelete
  3. @hainom OKje hehehe..baju baru mesti dipakai selepas dibeli..hehehe..

    ReplyDelete
  4. @iiima ❥ hahaha..baju yang masih dibalut ngan kertas pembungkus maksud yang no.2 tu..hahaha

    ReplyDelete
  5. suka asam boi..hehe..saya pun..jom lawan..heee. ^__^

    ReplyDelete
  6. thanks sudi join...huhu:)

    samelah ngan kina...kina pom selalu x habiskan makanan yang kita idamkan..:)

    ahah..kina pom cam 2..pakai dulu baru basuh..:)

    eh..banyak lah yang same..asam boi,.,menunggu...

    huhu..




    ReplyDelete
  7. @Nurul Aini jom2..sapa dapat abis cpt dia mng..yg kalah kena belanja..hehee..^_^

    ReplyDelete
  8. @kinara kinatara sama2..

    nampaknya kita ni sekepala lah ye..hehee..^__^

    ReplyDelete
  9. jgn diamalkan pakai pakaian br beli tanpa basuh dl..kan nnt kena sakit kulit tau..hihihi
    no 5 sama...saya pun pantang tgg lama..hihi

    ReplyDelete
  10. @izan mama mia hehehe..akn cube buang amalan pakai baju tanpa basuh..hihihi..

    ReplyDelete
  11. salam..akk dtng membalas knjungan dari segmen yng sama..
    done follow.. #202# :)

    ReplyDelete
  12. No5 tu sama la plak hi hi..salam perkenalan..M follow sini

    ReplyDelete
  13. @Mimie Najib tq sb sudi follow sye...^_^ selamat berkenalan ye..^___^

    ReplyDelete
  14. @Si Matatajam sekepala la kalo camni ek..hehe..ok, sye pn follow awk jugak...^__^

    ReplyDelete
  15. bab makan asam boi tu. deqja terbalik dari awak. tak suka makan asam. haha :)

    btw, deqja suka baca novel. bg lah tebal mana pon, deqja akan habiskan jgk, 1 hari.
    amacam mau lawan ? ^^

    ReplyDelete
  16. hehe..jom2..nanti saya mesti menang punya..hehe..

    ReplyDelete
  17. @deqjamucuxx hehehe..kalo bab bace novel tu sye mengalah dulu la..sye bgi chance untuk awk mng..hehehehe.=D

    ReplyDelete
  18. @Nurul Aini sye pn nak menang jugak tau..hehehe..=D

    ReplyDelete
  19. sama mcam suami ciksu time beli baju bru.
    tak baginya dicuci..nak juga terus dipakai.

    ciksu suka basuh dulu baru pakai..hihi

    ReplyDelete
  20. @QasehnyaRania hehe..rase mcm best je lepas beli yang baru terus pakai..hihi..

    ReplyDelete

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013