Segmen jom kawan


Hai u alls...

Hari ni aku nak join segmen memandangkan line broadband aku dah sebijik macam siput berjalan. (erk, siput pandai berjalan ke? ) So, aku cube memuat turunkan entry ni samada dapat publish @ tak. Hehe..

Nak join? Klik banner kat bawah..


kritik : bagi aku blog beautyshinju kemas & cantik. Sejok je mate memandang..^___^

15 comments:

  1. good luck good luck ! ain pun ada join huhu

    ReplyDelete
  2. haiyyakk !! sorry lmbt say TERIMA KASIH sebab join segmen saya~ saya baru balek lawatan.. sorry once again for the late respons.. TERIMA KASIH awakk~ senarai peserta di sini >

    http://beautyshinju.blogspot.com/2012/11/senarai-kawan-yang-perlu-diterjah.html

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan
    Dari segmen sama
    saya follow
    http://sitisalehaariffin.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-kawan.html

    ReplyDelete
  4. done follow #208..hit me back =)
    http://mierafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-kawan.html

    ReplyDelete
  5. @miera farhana thanks sb sudi follow sye...sye follow awk balik...^_^

    ReplyDelete
  6. Hey there :D From the same segment :D Nice to know you :D

    ReplyDelete
  7. From the same segment. Done follow you and please visit at http://w-onaria.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. hai.. salam.

    folo u.

    jum folo kiteewww :)

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-kawan.html

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan^_^
    http://miseyz.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-kawan.html
    following u..keep in touch ya..

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari segmen yang sama ..
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-kawan.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    *sila abaikan jika sudah follow .. tq .. =)

    ReplyDelete

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013