segmen : jom tambahkan follower di twitter dan blog :)


Hai alls...salam 1 Malaysia...

Tadi ade orang menjemput aku join segmen dia..dan lagi sekali aku menjoinkan diri dalam segmen-segmen ni. Korang pun join la jugak ye..^^y


Nak join? Korang klik SINI oke.

p/s : Empunya Blog ni 1st time buat segmen, so sama-ama kita bagi support untuk dia oke..^__^




23 comments:

  1. selamat bersegmen cik que,,xde twitter lah,hihihi

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen...salam kenal.

    ReplyDelete
  3. Follow sini

    dari segmen yang sama

    http://tintamerah4488.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tambahkan-follower-di.html

    ReplyDelete
  4. singgah dr segmen sama
    http://www.jomsinggah.com/2012/11/rasa-nak-join-segmen-lak.html

    ReplyDelete
  5. Salam. Saya dah follow blog awak. Jom follow blog dan twitter saya semula.

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tambahkan-follower-di.html

    ReplyDelete
  6. Hai , Saya datang dari segmen yang sama :D done follow twitter and blog :D


    http://waniesweetstory.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tambahkan-follower-di.html

    ReplyDelete
  7. done follow blog dan twitter awak.. kita dari segmen yg sama, follow saya balik yer :D

    ReplyDelete
  8. Salam. Saya dah follow blog awak. Jom follow blog saya semula. thanks :) http://diarybudak-2.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tambahkan-follower-di.html

    ReplyDelete
  9. http://sakinaalia.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tambahkan-follower-di.html :)

    ReplyDelete
  10. Done follow you at blog and twitter..^^

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/jom-tambahkan-follower-di-twitter-dan.html

    ReplyDelete
  11. salam... hyep2 !! cik Que...~

    Miss dah follow sini balik....!!

    glad tO knOw you...~ :)

    ReplyDelete

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013