Segmen Kenal-Kenal Bersama Aisyah Humaira'


Hai alls...salam 1 Malaysia...

Sebenarnya nak stop join segmen ni, tapi bila tertengok segmen ni rase macam nak join je..hehehe..


Klik SINI untuk join

Syarat ;

- Letak link entry di kotak komen entry Niera yang ini
- Letak serba ringkas mengenai diri anda dalam entry anda supaya boleh kenal.
- Kalau rajin boleh follow blog / Like Fanpage kat sidebar blog Niera tu (tak de paksaan)
- Kalau rajin lagi boleh tag blogger lain

 TARIKH TUTUP : AHAD ( 24/11/12 ) JAM 10 MALAM !

Serba Ringkas tentang Cik Que

Nama Sebenar : Conald Enilia Abu

Panggilan : Lia @ Enilia

Asal usul nama blog : Cik Que

Kenapa nama blog berbeza : Que adalah nama singkatan yang menjadi gelaran daripada kawan-kawan aku suatu ketika dulu.

Umur : 22 tahun (2012) [20.April.1990]

Status : Belum jadi bini orang




12 comments:

  1. selamat bersegmen dik..waa, sedap nama dia..lain dari lain.. :)

    ReplyDelete
  2. @Mimie Najib eh, sedap ke name sye tu kak? hehe..=D tQ kak..^_^

    ReplyDelete
  3. Salam. Wow superb blog!=) Jom join contest menarik ni! Hadiah hebat menanti! http://www.aimisyahirah.com/2012/11/contest-my-top-referral-by-blog.html

    ReplyDelete
  4. Salam Ukhwah..
    singgah sini dari segmen yang sama..
    jom singgah sini.. http://daushye.blogspot.com/2012/11/giveaway-12-12-12.html

    ReplyDelete
  5. singgah sini .
    jemput ke blog mun . :)

    dari segmen yang sama .
    http://www.munviolettaxious.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  6. salam,,sy dtg singgah dri segmen sme ..slm knalan yek..ada mase jom singgah sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html thanx :)

    ReplyDelete
  7. datang dari segmen yg sama...

    hai lia....

    jemput singgah yer :
    http://pening-pala.blogspot.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  8. selamat berkenalan cikque... ^_^

    ReplyDelete
  9. Menjadi pengekor setia di sini.. huhu
    Dari segmen yang sama
    http://tintamerah4488.blogspot.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013