CPUV bertambah


Hai alls...salam 1 Malaysia..

Yay..aku punye CPUV dah bertambah dah..rase happy la sangat. Walaupun jumlah BE aku tu tak setanding BE yang dimiliki blogger otai. Tapi takpe la, aku bersyukur sangat sebab pihak NUFFNANG bagi iklan untuk aku..

tengok..dah bertambah kan CPUV aku tu

Dulu, aku tak tahu apa-apa pun pasal NUFFNANG ni. Blur je aku mase tu. Tapi tengok orang happy sakan je dapat BE, aku pun terfikir la nak godek ape yang diorang happykan sangat dengan BE tu. Bila lepas godek sana godek sini, baru aku faham.

p/s : Terima kasih kepada NUFFNANG

* korang klik-klik la jugak kat iklan aku tu ye..nanti aku klikkan balik iklan korang. ^_^

17 comments:

  1. morning cik que..
    tahniah:D
    ciksu jugak blom dapat lag..sadis

    ReplyDelete
  2. Tahniah cikque...
    blog kz tak der iklan..follower pun ciput...

    ReplyDelete
  3. @QasehnyaRania Makaceh..^_^ rajin bw & join segmen trafik pn tinggi..jadi peluang nk dpt BE pn cerah..kot2 lah..hihi..^_^

    #takpe, nanti gerenti dpt BE punye..takyah risau..^_^

    ReplyDelete
  4. @Norhaizan hakim Makceh Kak Zan..

    owh..cube Kak Zan buat iklan..mane la tau pas pasang iklan terus dpt BE..^_^

    ReplyDelete
  5. Tahniah Cik Que..
    Kakak baru dpt duit yg tang iklan per click tu (tu pun ciput je).. yg atas tu blm pernah dpt..hehe...Dulu2 tk reti juga ttg Nuffnang ni... godek2 baru tau skit2..hehe:)

    ReplyDelete
  6. @aTieYusof Family Makceh kak..takpe kak, ciput2 kalo dikumpul jadi banyak nanti..^__^

    ReplyDelete
  7. dpt BE dh..tahniah...jeles jgk ni... :)

    ReplyDelete
  8. Rezeki makin kencang nampaknya cik que!...

    ReplyDelete
  9. wahhh.. bestnya. tahniah yaaa...

    ReplyDelete
  10. @hainom OKje nampak gayanya mcm tu la okje..hihihi..=D

    ReplyDelete
  11. haha..dah tak terjoin dah..
    masa tidak mengizinkan ..huhu

    ReplyDelete
  12. Tahniah cikque...

    Singgah dari blog Miz Ruha. salam kenal..

    ReplyDelete

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013