Entry pendek..

Hai alls..salam 1 Malaysia..

2 3 hari ni aku senyap je..senyap bukan bererti malas nak update entry lah ye..bukan jugak disebabkan takde idea aku tak update entry..

Line broadband aku tu dah tak bagi kerjasama kat aku dah..nak update entry pun terkial-kial sebab lambat loading..ape lagi nak walking-walking..

Kepada komen yang aku tak reply tu,mintak maaf banyak-banyak ampun dipinta lah ye..tunggu line dah steady nanti aku replykan..aku reply tandanya aku takmo korang cakap aku sumbung..-_-

Kepada follower yang baru menfollow aku tu,jangan risau..line laju nanti aku follow korang balik..by the way,tQ sebab sudi follow aku ye..:)

Oke la..tu je aku nak cite..jangan risau ye..line laju nanti aku naikkan trafik korang..hihi..macam aku sorang je yang dapat naikkan trafik..hikhik..

p/s : sebenarnya aku testing update entry gune handphone aku ni..saje nak test..test kejakunan..hekhekhek..

Mohon klik-klik iklan aku tu ye..tu pun kalo sudi,,huhuhu..

20 comments:

  1. Patut lah Cik Que senyap je..
    ternanti2 juga entry baru cik que..hihi..:)

    ReplyDelete
  2. Cikque ada handphone baru ke? Malu nak citer ya...aa..saper hadiahkan?

    ReplyDelete
  3. he..he... okje dah laju cik Que ....

    ReplyDelete
  4. geram kan kalau line xok,,nk bw pon susahh

    ReplyDelete
  5. hye sis.. tak pe.. take your time.. bila dah pro guna phone utk blogging conferm seronok dah :)

    ReplyDelete
  6. walaupun update pakai fown , berjaya jugak aka update ye m, hehhehee

    ReplyDelete
  7. wahhhh.. update pakai handpon. :)

    ReplyDelete
  8. Macam ni, keranalah rajin memahirkan diri update guna hphone..

    Salam kenal..

    ReplyDelete
  9. ooo... patutlah senyap seribu bahasa...
    line dah okay nanti, blogwalking puas2 la.. :)

    ReplyDelete
  10. @Norhaizan hakim handphone biasa je ni kak Zan..hihi..=D

    ReplyDelete
  11. @NORSHAHFEZA HAMSAN btul3..rase nak hempas lappy p lantai je kalo line dh slow bagai..hihihi..=D

    ReplyDelete
  12. @PILOT LOVER yeahhh...hihihi..tp sis blum reti lagi update gune handphone ni..bengang semacam je tengok dalam handphone..=D=P

    ReplyDelete
  13. @Nur farahiza hihihi..walaupun terkial2 nak update gune hp, akhirnya berjaya jugak terupdate..hihihi..=D

    ReplyDelete
  14. @Azriff Aziz hihi..rase tak best update gune handphone..nak update gune lappy jugak..hihi..=D

    ReplyDelete
  15. @Nor Salmi salam kenal too..

    nampak gayanya macam tu la..kena paksa diri mahirkan gune handphone..hihi..

    ReplyDelete
  16. @miz ruha hihi..ye kak Ruha, line dah steady ni..blogwalking puas2 pasni..hihi..^_^

    ReplyDelete
  17. hye cik que..
    anda ditag..jom tengok..harap sudi menjawab yer..
    semoga kita menjadi lagir apat..

    http://lobaksusue.blogspot.com/2012/12/25-random-facts-about-me.html

    ReplyDelete
  18. @QasehnyaRania ada masa nanti cik Que jawab k..^__^

    ReplyDelete

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013