Hari yang menggumbirakan


Hai alls...salam 1 Malaysia..

Hai korang, lame tak jumpa eh. Hehe..

Huh. Sudah lama rasanya tak update blog. *Eh..baru beberapa hari je kan.. -_-' tapi aku rasa macam dah lama sangat.

Wiheee..happy giler aku hari ni. Hari ni, aku baru dapat tau pasal tempat aku kerja ade wifi..so aku nak online takde problem bagai dah. Hahaha..(Sebenarnya orang lain dah lame tau..aku la insan malang yang terakhir tau..=,=' Sedey kan..isk..)

Sebenarnya tadi aku nak bukak blog gune celcom broadband aku tu. Nak online memang la dapat, tapi masalahnya loading..loading...loading..-_-' Tiba-tiba dalam masa yang sama aku cube untuk connect wifi gune lappy aku tu. Cube punya cube pastu terus dapat connect. Bila tengok dapat connect aku terus disconnect line broadband aku tu,.Apelagi, aku terus bukak blog pastu buat entry tanpa perasaan jengkel lagi dah. Hikhik..gumbiranya..>_<

 pic from google

p/s : Mulai hari ni aku dah takde susah hati tak dapat online lagi dah..^__^


16 comments:

  1. nikmatnya hidup kl dpt main tenet free...selamat menikmati wifi free..:)

    ReplyDelete
  2. Amboi2 dah boleh on9 sllu lah ni ya..hehe...Akakpun sama, klu kt opis laju je internet..tapi bila guna bband lambat mcm siput..haha...
    tu yg semangat update time week days je...:)

    ReplyDelete
  3. He..he...dah laju tu jangan asyik berblogging plk cik que

    ReplyDelete
  4. @kitatauke hihi..cik Que bkn stay kl..hihi..>_<

    ReplyDelete
  5. @aTieYusof Family sama la kak..rase bersemangat semacam dah ni kak..hihihi..^_^

    ReplyDelete
  6. @miz ruha ye kak..gembira sangat ni..hihi..=D

    ReplyDelete
  7. @hainom OKje hihi..mcm tau2 je okje ni..hihi..ok, pasni tak asyik bloging je..hikhik2..=D

    ReplyDelete
  8. wah syoklah que nnt leh online xpayah tggu loading2 lagik,hihih hati gumbira

    ReplyDelete
  9. wahhh..wifi gitu..sng la dh..

    ReplyDelete
  10. @NORSHAHFEZA HAMSAN hihihi..syok sangat, pasal tu hati pun jadi gumbira..hihihi..=D

    ReplyDelete
  11. @ayut dh takde2 nk ssh lagi nk beronline..hihihi..

    ReplyDelete
  12. hihi..baru pasan ye..mcm akk ni sememangnya boleh online tnpa sekatan..hik3..

    ReplyDelete

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013