Leka punya pasal


Hai alls...salam 1 Malaysia..

Oke, ini cerita semalam..tapi aku nak ceritakan hari ni jugak. Belum basi lagi ye..hikhik..Alkisahnya semalam aku tengah sebok walking sana sini. Sambil aku walking-walking sambil tu jugak aku taip entry GA untuk aku postkan hari ni. Ye la, semalam kan entry aku wordless wednesday, jadi takkan aku nak post 2 3 entri sedangkan dah buat entry wordless wednesday kan..

Sebenarnya ceritanya macam ni, semalam aku walking-walking blog. Memandangkan line dah ok sekarang ditambahkan lagi dengan ada nya wifi, so aku walking-walking sana sini. Aku rasa,aku memang sangat leka dengan aktiviti walking-walking aku tu. Sampaikan makan pun boley lupa..nak pergi tandas pun boley lupa jugak..isk..(teruk kan) -_-'

Sambil aku ber'walking-walking tiba-tiba aku terima 1 panggilan telefon. Oleh kerana aku ni memang jenis menggelabah tak tentu pasal, jadi sambut panggilan tu pun kelam kabut semacam je. Habis je bercakap, aku terus catit kan dalam memo tentang butir-butir pesanan dari si pemanggil tu. Dan dalam masa yang sama aku fikirkan apa yang aku tersasul cakap. Sepatutnya aku ucap selamat petang sebab mase tu dah pukul 3 lebih camtu, tapi boley pulak aku tersasul cakap selamat pagi. Hahaha..Si pemanggil pun boley ucapkan benda yang sama jugak. Hahaha..kelakar betul..


kelakar memang kelakar, tapi dalam masa yang sama sangat memalukan..Jatuh reputasi aku..hihi..=.='

p/s : Lain kali jangan terlalu leka..

Anda mengalami kulit bermasalah? Disini la jawapannya. 


15 comments:

  1. klakar...deqja tak penah lgi jadi cam tuu

    ReplyDelete
  2. @deqjamucuxx hihihi...tak pernah ye..nak cube ke..? hehehe..=P

    ReplyDelete
  3. :) terleka la ni ye kak...pasni carefull yer..ayut pon kdg2x klu tgh fokus bt keje then angkat tpon pon jd blur2x :D

    ReplyDelete
  4. huhu..yang lawak tu dua-dua pun sama..:)

    ReplyDelete
  5. Haha.. lucu juga cik que..
    sama2 kita beringat ye jgn terlalu leka dlm berblogging...hihi:)

    ReplyDelete
  6. @ayut hihi..kdg2 blur tu yg bt tersasul mcm2..hihi..=D

    ReplyDelete
  7. @aTieYusof Family btul tu..sama2 la kita beringat..hehe..kelak jdi mcm cik Que..hikhik..=D

    ReplyDelete
  8. Ha ha...biasa la tu..akak pun jenis gabra orangnya..

    ReplyDelete
  9. mesti tgh berangan...ingat abang eh!!

    ReplyDelete
  10. yang tersilap tu takpe.. belah sane yang tibe tibe terjoin silap sekali ape kes? lawak2..

    ReplyDelete
  11. Si Matatajam : sama la kita ye kak M..^__^

    Wanieys a.k.a IbuQalief : hehehee..=P

    hainom OKje : tgh berangan kot..hikhik..=D

    kay_are : hihihi..mgkin dia nabes jugak kot..hihihi..=D

    ReplyDelete

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013