[OFFICIAL] Year End Giveaway By Cik Bunny


Hai alls..salam 1 Malaysia..

Memandangkan tuan empunya blog telah pun invite aku untuk join GA dia ni, so aku menjoinkan diri lah bagi memeriahkan lagi pesta GA ni. Dan kalo tak silap aku ni la GA 1st yang aku join untuk bulan ni. Mane tau kan, dapat hadiah. Hikhik !

Klik SINI untuk join

Tarikh tutup: 3 Januari 2013 (11:59pm) (mungkin diubah pada bila bila masa

So apa tunggu lagi korang tu, meh la pakat join sama. ^_^


15 comments:

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013