Entry untuk New Year..


Hai alls..salam 1 Malaysia..

Happy New Year 2013 !!! ^_______^

Hai korang..lama tak jumpa..hekhek..Malam tadi aku nak buat entry untuk New Year la kononnya, tapi aku tau line broadband aku sememangnya slow pada waktu malam, pasal tu aku tunda pergi hari ni entry ni. Lagipun hari ni aku kerja, jadi kalo nak buat entry boleh lah laju-lajukan line broadband aku tu ngan wifi yang sedia ada.

Tahun baru macam ni mesti sume orang ade buat azam kan. Aku pun macam tu jugak. Tapi kalo tak silap ingatan aku, tahun lepas aku takde buat apa-apa azam. Pasal tu aku rasa kehidupan aku seolah kosong je. Tahun ni tergerak pulak hati aku nak buat azam sungguh-sungguh. Dalam azam tu, aku selitkan perancangan yang harus aku buat untuk aku capaikan azam aku tu. Moga-moga semuanya dipermudahkan oleh NYA.

Setakat disini sahaja apa yang aku nak cerita-ceritakan untuk entry ni. Jumpa di next entry. ^__^

SELAMAT TAHUN BARU. SEMOGA TAHUN INI MEMBAWA BERKAT DAN MEMBERI REZEKI UNTUK KITA SEMUA.
  

 

26 comments:

  1. Salam Tahun Baru Cik Que..moga semuanya bakal di permudah kan..
    plan nak khawin thn ni takde ke?? hehe:)

    ReplyDelete
  2. selamat tahun baru..semoga tahun ini lebih baik dari tahun2 sebelumnya. ^___^

    ReplyDelete
  3. selamat tahun baru gak ye =) semoga tahun ni akan lebih bermakna.

    ReplyDelete
  4. selamat tahun baru alia.... ^_^

    ReplyDelete
  5. @Norhaizan hakim selamat tahun baru jugak Kak Zan.. ^__^

    ReplyDelete
  6. @aTieYusof Family selamat tahun baru jugak kak Atie..^__^

    p/s : tunggu seru ni kak..hihihi..=P

    ReplyDelete
  7. @Nurul Aini selamat tahun baru jugak bt Ain...^__^

    ReplyDelete
  8. @deqjamucuxx selamat tahun baru jugak bt Dekja..^__^

    ReplyDelete
  9. @kay_are terima kasih..Selamat tahun baru..^__^

    ReplyDelete
  10. @miz ruha selamat tahun baru jugak bt Kak Ruha...^_^

    ReplyDelete
  11. Nice blog :)
    salam kenal sobat :)
    di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

    ReplyDelete
  12. lamak juak x masok blog ktk..
    kmk mok start bogging agik,hehe..

    happy new year deng :)

    ReplyDelete
  13. @Michelle Hopell new freshie blogger la tok owh..hihi..^_^

    ReplyDelete
  14. selamat tahun baru lia.. rasanya mcam lama dah tak singgah sini..sori ye..akk bz sikit.. :)

    akk tag lia.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/25-random-facts-about-me.html

    ReplyDelete
  15. selamat tahun baru.. salam blogger :)

    ReplyDelete
  16. @Mimie Najib takpe kak..selamat tahun baru jugak bt akk..tq tag lia kak..^__^

    ReplyDelete
  17. @Yie Weezer selamat tahun baru...salam blogger jugak..:)

    ReplyDelete
  18. @hainom OKje selamat tahun baru jugak bt akk okje..^__^

    ReplyDelete

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013