Masalah lain pulak muncul !


Hai alls...salam 1 Malaysia....

Adoi..macam-macam pulak masalah yang timbul lepas aku cuba godek-godek setting akaun blog aku haritu. Aku ingatkan semua dah kembali normal seperti biasa. Tapi sekarang ni timbul pulak masalah lain...macam mane pulak ni ye,.Leceh lah kalo camni. *tu la kau, tangan gatal sangat nak godek itu ini. -_-'

ni la bukti aku tak dapat follow balik

Tadi, bukak je blog aku tengok ada follower baru. Terima kasih ye sebab sudi follow aku. So sebagai menghargai kesudian diorang memfollow aku, jadi aku pun follow diorang balik, Dalam masa aku nak follow diorang, timbul masalah aku tak dapat nak follow diorang balik Nape eh? Aku yang sememangnya cepat kebingungan pun jadi blurr. Tak tahu apa punca penyebab sedangkan aku lah yang pemuncanya. Haish. Macam-macam pulak masalah datang. Dah pulak tu aku tengah mengalami gangguan mental perasaan di saat-saat macam ni. +_+

Em, korang yang ada terbaca entry aku ni tau tak penyelesaian untuk masalah tak dapat follow orang?? Kalo ade tu, share la ngan aku ye. Ni pun tengah dok perah otak fikirkan camne nak baiki balik supaya dapat kembali follow seperti biasa.

# harapnya dapat pulih seperti biasa.


10 comments:

  1. ce re-login blog atau clear cache interner :D

    ReplyDelete
  2. @D i n dah bt, tpi still tak dpt jugak follow..-_-

    ReplyDelete
  3. Mcm akak pernah jadi..tapi akak refresh balik je Cik QUe then dapat follow mcm biasa..pastu OK balik..harap2 dpt settle ya..:)

    ReplyDelete
  4. Internet kot..atau pun browser mozila tu problem..saya pun selalu jadi macam tu..tapi di sebabkan internet yang slow..Selain itu, macam din kata cuba clear cache atau cookies.

    ReplyDelete
  5. owhh x tahu lak cne sbb x pnah jadi dlm a few day mngkin elok balik kut :)

    ReplyDelete
  6. kmk penah juak jd kedak ya tp pas ya boleh juak follow bah.

    ReplyDelete
  7. @aTieYusof Family dh cuba refresh bnyk kali ni kak...tp masih jgak mcm tu...huhu..:'(

    ReplyDelete
  8. @Nurul Aini emm..yg tu blm check...pas ni lia check..mane tau btl kot mozilla problem..

    ReplyDelete
  9. @D i n takpe lah, try godek2 lagi la pasni nampak gayanya..huhu..

    ReplyDelete

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013