Nuffnang pilih aku???


Hai korang..

Lame pulak rasanya dah tak buat entry ni ye..Jenguk-jenguk blog tu ade, cume nak buat entry tu keadaan sangat dengkikan aku. So, ape nak buat la kan, terpaksa la jenguk intai-intai je blog aku ni. Hehee..

Tadi aku check email aku. Mane la tau ade email bagitau yang aku menang duit RM 100,000..Gila ape orang nak bagi percuma duit banyak tu..hahahaha..Berbalik kepada cerita check email tadi, aku ade terima offer dari Nuffnang. Nuffnang offer aku untuk ambil bahagian dalam kempen Blogbuster. Kiranya aku ni salah sorang insan yang dipilih diorang untuk join kempen ni. ^_^




bukti*
 
Menurut butir-butir yang aku baca tadi, sekiranya aku nak menjoinkan diri ;

1. aku perlulah membuat video pendek (10 saat) berdasarkan ringkasan diberikan dalam tab Blogbuster.


2. Pastu, video tu haruslah diupload di ruang yang disediakan.


3. Dan sekiranya video tu dipilih untuk mengikuti kempen tersebut, so video tu akan dipaparkan dalam ruangan iklan blog kita. Sekiranya tak terpilih, makanya video tu pun tak dipaparkan la ye..

Bila dah ade offer macam ni teringin jugak nak join. Mane la tau, ade lucky pulak melekat kalo join. Bak pepatah, tuah ayam nampak dikaki, tuah aku ni takde sape yang boleh nampak..hihihi..Kalo aku join terfikir pulak camne nak buat video tu. Pastu nak kene edit-edit bagai. Pasal edit-edit ni aku mane reti sangat.

Emm..camne eh, nak join ke tak ni.. -_-'





10 comments:

  1. wah...Tahniah Cik Que..
    cuba je, mana tau rezeki..
    good luck tau! :)

    ReplyDelete
  2. Join!! hahaha I sokong u sangat2, who knows maybe u are the lucky one. ;)

    ReplyDelete
  3. Saya pun dapat offer tu..tapi tak dapatlah join sebab malas nak buat video..hehe. Nak join ke? join lah, banyak tau Nuffnang banyar RM0.50 setiap satu klik yang tonton video. InsyaAllah mana tahu terpilih ke. Semoga berjaya. ^___^

    ReplyDelete
  4. join aje... mana tau ada rezeki... :)

    ReplyDelete
  5. wahh untung la nuffnang pilih ktk :D
    kmk sik reti ngan nuff tok ko.
    hehe

    wishlist kat sidebar tu simpan duit nak kawen :P

    ReplyDelete
  6. tahniah,,join lah,,rugi xjoin=) peluang emas ni

    ReplyDelete
  7. cuba je lia..mana tahu betul2 rezeki kan.. =)
    memang terpilih tu.. tahniah.. =)

    ReplyDelete
  8. Ya, video tu kena buat ikut kreativiti sendiri lah.

    ReplyDelete

Hai korang..

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entri ni..

Lepas ni saya akan terjah blog anda pulak ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Peribadi Alialia/2012-2013